القائمة الرئيسية

الصفحات

جلاش باللحمة المفرومة علي طريقة ناني Golash with minced meat on Nani way

جلاش باللحمة المفرومة علي طريقة ناني

جلاش باللحمة المفرومة علي طريقة ناني Golash with minced meat on Nani way

اليوم سنشرح طريقة عمل الجلاش باللحمة المفرومة بطريقة سهلة و مبسطة

المقادير

½ كيلو لحمة مفرومة

2 بصلة كبيرة

لفة جلاش

بيضة واحدة

3 ملا عق سمنة

2 معلقة زيت

كوب لبن

ملح و فلفل اسود

فلفل احمر حار ( اختياري )

الطريقة

1.      نقوم بتقطيع البصل لقطع صغيرة

2.      نقوم بالوضع في طاسة البصل المقطع مع اللحم المفروم و السمن و نضع عليهم الملح و الفلفل و اذا اردتي الجلاش ان يكون سبايسي قومي بتقطيع فلفل احمر عليهم و قومي بتقليب كل ذلك علي النار لحين وصول اللحم لدرجة النضج

3.      نقوم باحضار صينية مقاس 26 و ندهنها بالسمن او الزيت جيدا

4.      نحضر لفة الجلاش و نقوم بفرد الجلاش في الصينية و بين كل ورقتين من الجلاش نقوم بدهن خليط من السمن و الزيت و نكرر العملية لحين الوصول الي نصف كمية الجلاش

5.      نقوم بوضع اللحم المعصج في النص ثم نقوم بتكرار الخطوة السابقة حتي نهاية كمية الجلاش

6.      نقوم بتقطيع الجلاش مربعات أو مثلثات بشكل جانبي او كما هو محبب لكي

7.      نقوم بخفق بيضة مع كوب اللبن و نضع القليل من الملح و الفلفل علي الخليط

8.      نقوم بوضع الخليط علي صينية الجلاش ثم ترك الصينية في الثلاجة لمدة نصف ساعة

9.      بعد النصف ساعة نقوم بوضع الصينية في فرن درجة حرارته 180 درجة مئوية لمدة تلت ساعة او نصف ساعة لحين نضج الجلاش و اكتسابه اللون البرونزي

وبالهناء و الشفاء


و الان سنقوم بشرح الطريقة باللغة الانجليزية حتي تصل الي جميع الناس

And now we will explain the method in English so that it reaches all people

Now in ENGLISH

Golash with minced meat on Nani way

Ingredients

1/2 kilo minced meat

2 large onions

Goulash roll

one egg;

3 tbsp margarine

2 tbsp oil

cup of milk

Salt and black pepper

Red Hot Pepper (Optional)

Method

1. We chop the onion into small pieces

2. We put in the pan the minced meat and the chopped onion with 2 tbsp margarine and salt and pepper and if you want it to be spicy cut red pepper on them and stir all that on the fire until the meat reaches the degree of maturity

3.We bring a tray size 26 and grease it with ghee or oil well

4. Prepare the Goulash roll and we spread the Goulash in the tray and between each two sheets of Goulash we grease a mixture of ghee and oil and repeat the process until reaching half the amount of Goulash

5. We put the meat in the middle and then repeat the previous step until the end of the amount of goulash

6. We cut the goulash squares or triangles sideways or as you like in order to

7. Beat an egg with a cup of milk and put a little salt and pepper on the mixture

8. We put the mixture on the Goulash tray and then leave the tray in the refrigerator for half an hour

9. After half an hour, we put the tray in an oven with a temperature of 180 degrees Celsius for half an hour until the goulash matures and acquires a bronze color

Bon Appetit




تعليقات